Marketing blog egy marketing közgazdásztól

1 vevő? Sok vevő? Hány vevő?

Vevőszerzés az interneten

Ma már nélkülözhetetlen minden vállalkozás számára, hogy megfelelő vevőszerző gépezetet alakítson ki, legyen szó akár az internetről, akár az üzletéről. Ez mind nagyon szép és nagyon jó, de mégis mi szükséges ahhoz, hogy vevőszerző gépezeted legyen? Ha neked is fontos a vevőszerzés, akkor olvass tovább!

Marketingezz! De hogyan?

Marketing eszközök

A marketing rendkívül fontos tevékenység ahhoz, hogy vállalkozásod meg tudjon élni az adott piacon. De mégis milyen marketing eszközt érdemes használnod? Összegyűjtöttem Számodra több marketing eszközt, melyet érdemes vállalkozásod felpörgetésére használnod. Lássuk is ezek listáját!

Google hirdetés

6 könnyed tipp a Google Ads kampányodhoz

Hogyan legyen hatékonyabb a Google Ads kampányod? Ma már elengedhetetlen, hogy a Google Ads kampányaid ne a pénzedet vigyék, hanem a veveőszerző gépezeted részét képezzék! De mégis sokszor kidobott pénznek tekint rá sok vállalkozó! Összegyűjtöttem Neked 6 könnyed tippet, hogy a Google Ads kampányaid hatékonyabbak legyenek! Érdekel? Akkor olvass tovább!

Kosárelhagyás!

Kosárelhagyás csökkentése

Igen bosszantó dolog, amikor azzal szembesülsz, hogy bizony az emberek telepakolják a webáruházadban a kosarat, majd a rendelés véglegesítése nélkül elhagyják a webshopodat. Mégis hogyan lehet csökkenteni a kosárelhagyók számát? Érdekel? Akkor olvass tovább most!

Blog cikkek…

Egyéni vállalkozás indítása

Ki lehet egyéni vállalkozó? Ki nem lehet egyéni vállalkozó? Egyéni vállalkozói tevékenység megkezdése Hamarosan.... Egyéni vállalkozás Egyéni vállalkozás könyvelése  

bővebben

Marketing blog indul 2022.10.22.

Molnár Klára marketing közgazdász tollából... vevőszerzés, marketing, vállalkozásfejlesztés témakörökben!Sziasztok!Igen, igen! Végre elindítottam a blogomat Rengetegszer terveztem, de végre a cselekvés útjára léptem! De miről is lesz szó? Többek között:...

bővebben

Google Ads 6 könnyed tipp

Google Ads6 könnyed tipp, hogy hatékonyabb legyen a Google Ads hirdetési rendszered!A vevőszerző gépezeted egyik része...Legyen szó akár honlapról, akár webáruházról szükség van releváns látogatókra és folyamatosan vevőkre, akik nálad költik el a pénzüket és nem a...

bővebben

Népszerű témakörök

Legyen szó akár vállalkozásról, akár marketingről, akár vevőszerzésről…válogass kedvedre!

Marketing stratégia  •  Marketing  •  Online Marketing

Legyen a marketinged a legjobb értékesítőd!

 

Vállalati stratégia  •  Vállalkozás építés  •

Legyen a vállalkozásd profitorientált!

 

Marketing stratégia  •  Látogatószerzés  •  Vevőszerzés

Legyen a vevőszerzésed hatékony!

 

Milyen segítségre van szükséged?
Válassz az alábbiak közül!

Hidd el, hogy nincs lehetetlen! Neked miben segíthetek?
Stratégia kell!

Egyről a kettőre!

Ismerős a helyzet. Tudod, hogy vállalkozásoddal probléma van, de nem találod a megoldást. Keresgélsz a neten, konzultáltál szakértővel és mégsem halad a céged? Megértelek. Hidd el, hogy egy vállalkozást belendíteni, igazgatni, marketingezni nem olyan egyszerű. Olvass tovább!

Vevő kell!

Vevőszerzés hatékonyan

Tudtad, hogy a vállalkozásod vevők nélkül elveszett? Honlapodra vagy webáruházadba releváns látogatók érkeznek, akik vásárolnak? Tudod, hogy melyek a leghatékonyabb marketing eszközök,  melyek felpörgetik a vállalkozásodat? Ha nem látod a fától az erdőt, akkor olvass tovább most!

Segítség kell!

Csak Neked, csak Veled!

Nem hozza a honlapod az elvárt eredményeket? Nem jönnek a Google Ads eredmények? Vagy éppen a webáruházad nem termeli a bevételt? Hidd el, hogy van segítség! Ebben az esetben marketing konzultációs szolgáltatásomat ajánlom Neked!  Ne halogass! Cselekedj most!