Marketing blog a marketing közgazdásztól

Vevőszerzés… 1 vevő? Sok vevő?

Vevőszerzés az interneten

Ma már nélkülözhetetlen minden vállalkozás számára, hogy megfelelő vevőszerző gépezetet alakítson ki, legyen szó akár az internetről, akár az üzletéről. Ez mind nagyon szép és nagyon jó, de mégis mi szükséges ahhoz, hogy vevőszerző gépezeted legyen? Ha neked is fontos a vevőszerzés, akkor olvass tovább!

Marketingezz! De hogyan?

Marketing eszközök

A marketing rendkívül fontos tevékenység ahhoz, hogy vállalkozásod meg tudjon élni az adott piacon. De mégis milyen marketing eszközt érdemes használnod? Összegyűjtöttem Számodra több marketing eszközt, melyet érdemes vállalkozásod felpörgetésére használnod. Lássuk is ezek listáját!

Google hirdetés

6 könnyed tipp a Google Ads kampányodhoz

Hogyan legyen hatékonyabb a Google Ads kampányod? Ma már elengedhetetlen, hogy a Google Ads kampányaid ne a pénzedet vigyék, hanem a veveőszerző gépezeted részét képezzék! De mégis sokszor kidobott pénznek tekint rá sok vállalkozó! Összegyűjtöttem Neked 6 könnyed tippet, hogy a Google Ads kampányaid hatékonyabbak legyenek! Érdekel? Akkor olvass tovább!

Kosárelhagyás!

Kosárelhagyás csökkentése

Igen bosszantó dolog, amikor azzal szembesülsz, hogy bizony az emberek telepakolják a webáruházadban a kosarat, majd a rendelés véglegesítése nélkül elhagyják a webshopodat. Mégis hogyan lehet csökkenteni a kosárelhagyók számát? Érdekel? Akkor olvass tovább most!

Marketing blog …

Facebook hirdetés

Facebook hirdetés ára Facebook hirdetés lépésről lépésreMiért kulcsfontosságú a A Facebook hirdetés kulcsfontosságú marketing eszköz az online marketingben.  Példaavagy hogyan használjuk ügyfélszerzésre a Facebook hirdetéseket?  Miután.... Milyen feladatok...

bővebben

Google hirdetés

Miért kulcsfontosságú a jó Google hirdetés? Google hirdetés árak Google hirdetés feladás Google hirdetés beállítások Google hirdetés létrehozása Miért kulcsfontosságú a A Google hirdetés kulcsfontosságú marketing eszköz az online marketingben.   Példa avagy...

bővebben

Relevancia jelentése

Miért kulcsfontosságú a relevancia? Hogyan készíthetünk releváns blogbegjegyzést?Mit mutat meg a relevancia?A relevancia fogalma kulcsfontosságú az online marketingben. A keresőmotorok, például a Google, igyekszik elérni azt, hogy a felhasználóknak a leginkább...

bővebben

Népszerű témakörök

Marketing blog

Legyen szó akár vállalkozásról, akár marketingről, akár vevőszerzésről…válogass kedvedre!

Marketing stratégia  •  Marketing  •  Online Marketing

Legyen a marketinged a legjobb értékesítőd!

 

Vállalati stratégia  •  Vállalkozás építés  •

Legyen a vállalkozásd profitorientált!

 

Marketing stratégia  •  Látogatószerzés  •  Vevőszerzés

Legyen a vevőszerzésed hatékony!

 

Neked milyen segítségre van szükséged?
Business Mentor Program

Hidd el, hogy nincs lehetetlen! Vevőszerzés hatékonyan!

Stratégia kell!

Egyről a kettőre!

Ismerős a helyzet. Tudod, hogy vállalkozásoddal probléma van, de nem találod a megoldást. Keresgélsz a neten, konzultáltál szakértővel és mégsem halad a céged? Megértelek. Hidd el, hogy egy vállalkozást belendíteni, igazgatni, marketingezni nem olyan egyszerű. Olvass tovább!

Vevő kell!

Vevőszerzés hatékonyan

Tudtad, hogy a vállalkozásod vevők nélkül elveszett? Honlapodra vagy webáruházadba releváns látogatók érkeznek, akik vásárolnak? Tudod, hogy melyek a leghatékonyabb marketing eszközök,  melyek felpörgetik a vállalkozásodat? Ha nem látod a fától az erdőt, akkor olvass tovább most!

Segítség kell!

Csak Neked, csak Veled!

Nem hozza a honlapod az elvárt eredményeket? Nem jönnek a Google Ads eredmények? Vagy éppen a webáruházad nem termeli a bevételt? Hidd el, hogy van segítség!  Ne halogass! Olvass tovább!

Business Mentor Program

Minden sikeres vállalkozásnak van egy titka: az online marketing stratégiája!
A Business Mentor Programmal te is megtanulhatod a technikákat, amelyekkel megduplázhatod akár az árbevételedet.

Kezdj el dolgozni a vállalkozásod sikeréért, és csatlakozz a legjobbakhoz!