Köszönöm a megrendelésedet!

A megrendelésedről email-t küldtem a megadott email címedre.

Kérlek, hogy nézd meg most!

Köszönöm.

 

 

Ne feledd, hogy az AdWords + Marketing online tanfolyam 21 lecke, 2 hónapon át.

Indulás: 2018. június 15. – Befejezés: 2018. augusztus 16.

A leckék formátuma: mp3 hangfelvétel, képernyőkép videók és letölthető pdf anyagok.

 

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül emailben jelezheted ( molnar.klara@mkmarketing.hu ).

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Midián Kft.-vel kötötted (2143 Kistarcsa, Nyíltárok út 19. Adószám: 14068988-2-13)
Az általad elfogadott Adatvédelmi nyilatkoztat ezen a linken https://mkmarketing.hu/adatvedelmi-nyilatkozat , az Adatkezelési tájékoztató ezen a linken  https://mkmarketing.hu/adatkezelesi-tajekoztato éred el, melyben a törvényi előírásoknak megfelelő részletes tájékoztatást adunk az általunk tárolt adataid kezeléséről. A megrendelésedre a jelen levélben foglaltakon kívül a https://mkmarketing.hu/aszf linken elérhető, általad szintén elfogadott ÁSZF vonatkozik.